Medlemskap i Foreningen Våre Rovdyr

Ulveunger. Foto: Istock.

Her kan du melde deg inn i foreningen. Klikk på lenken under eller på bildet over. Da vil du komme til vårt skjema for innmelding på nett.

Gå til online innmelding i foreningen

På siden for innmelding i foreningen du da kommer til, skriver du inn aktuelle opplysninger i de ulike feltene. På siden for innmelding finner du også valg av den type kontingent du ønsker. Huk av på riktig sted for å få tilsendt vårt nyhetsbrev. Dersom du ikke ønsker nyhetsbrev, lar du det stå åpent.

Dersom du ønsker familiemedlemskap, ber vi om at du skriver navnene på de øvrige familiemedlemmene i feltet for kommentarer på slutten av registreringen. Når du har registrert deg, vil vi av sikkerhetsgrunner sende en melding til den e-postadressen du oppgir. Når e-posten er mottatt, må du klikke på lenken for å verifisere.

Som medlem får du tilsendt en fyldig utgave av tidsskriftet Våre Rovdyr to ganger i året. Du kan være gratis med på foreningens årlige sporingstur etter ulv. Og leie foreningens fritidseiendom midt i ulvelandet.

Gavebeløp (over kontingentbeløpet) mellom 500 og 12.000 kroner er fradragsberettiget.

Dersom du heller ønsker å registrere deg på denne siden, fyller du inn feltene under og klikker send inn når feltene er fylt ut.